Brettshaping

Seiling og poker i Auckland

Auckland ligger på Nordøya på New Zealand, og er den største byen i landet. I starten lå det fire ulike byer i dette området, men de har etter hvert vokst sammen til én, selv om byen fortsatt deles inn i fire myndighetsområder som har hvert sitt bystyre. Byen har et temperert klima, med varme somre og kjølige vintre, men byen har ikke snø om vinteren. Auckland byr på et fint klima, gode jobbmuligheter og utdanningsmuligheter og mange fritidsaktiviteter. Byen ligger høyt oppe på listen som rangerer verdens storbyer etter livskvalitet.

Auckland er kjent for sine fine seilingsforhold, og byen blir ofte kalt ”City of Sails” (Seilbyen), fordi det ligger så mange seilbåter i havnen. Man kan leie båt og seile på egen hånd, eller man kan bli med på cruise eller gruppeturer. Det er veldig herlig å seile i farvannene rundt Auckland. Naturen er fin, været er mildt, og man kan samtidig kombinere seilingen med på delta i APPT (Asia Pacific Poker Tour), for å få en ekstra spennende reise. Deretter er det fritt frem for en herlig opplevelse med likesinnede pokerspillere mens man tørker opp etter dagens ofte fuktige opplevelser.

APPT

Auckland byr på aktiviteter for alle, både på land og til sjøs. I tillegg til å seile, kan man surfe, prøve seg på windsurfing eller kiting, dra på kajakktur, eller prøve jetboard. Mulighetene er mange og varierte. Innbyggerne i Auckland liker å være på vannet. De liker å ta ferge i stedet for å stå i bilkø, og seiling er en favorittaktivitet også blant mange av innbyggerne. Dersom man vil finne ut mer om ulike seilturer og gruppeturer som arrangeres i Auckland, kan man besøke deres nettside. Her finner man også mange andre aktiviteter man kan drive med. Ettersom Auckland har sommer når det er vinter i Norge, er det ideelt å legge vinterferien til denne flotte storbyen på New Zealand.